Heinner

Espressoare Heinner – scurta descriere a brandului

Aparut recent pe piata, Heinner este brandul propriu de electrocasnice al companiei romanesti Network One Distribution si a fost lansat in anul 2010. Evolutia sa a fost una constanta astfel ca, in prezent, brandul are disponibile pe piata peste 100 de produse din categoria electrocasnicelor, dar si pe parte de electrice si bricolaj.

pe segmentul de espressoare, Heinner ofera o gama destul de variata de produse, fara a se axa pe cele profesionale, ci mai mult spre publicul larg, pentru pasionatii de cafea bauta in intimitatea propriei locuinte.

Astfel, sub cupola Heinner sunt diponibile rasnite pentru cafea, filtre (cafetiere) si espressoare. Ghidati de dorinta de a oferi clientilor un grad sporit de confort, utilitate si functionalitate imbinata cu ergonomia aparatelor, produsele disponibile au un design simplu dar modern, iar raportul dintre calitate si pret este unul corect. Espressoarele Heinner sunt fiabile si incorporeaza tehnologii noi, pentru a usura cat mai mult intregul proces de producere a cafelei.

Cauta